AH klantenservice

De Albert Heijn is een welbekende supermarkt die overal in Nederland te vinden is. De winkel kenmerkt zich aan de blauwe kleur, het premium account en een eigen thuismerk voor een betaalbare kwaliteit. Ondanks de goede reputatie kunnen er ontevredenheden ontstaan, zoals een mindere kwaliteit. Hiervoor is de klantenservice van Albert Heijn. Contact via telefoon, social media of chat is mogelijk om je te helpen met vrijwel alles. Albert Heijn heeft een klantenservice die je bijvoorbeeld kan helpen met het retouren van producten of klachten te behandelen.

Waarom contact opnemen met de klantenservice van Albert Heijn?

Er zijn meerdere manieren waarom je hulp wilt van Albert Heijn. De klantenservice ondersteunt bij vele zaken, zoals vragen, klachten of hulp bij bepaalde dingen.

Hulp bij klachten Albert Heijn

Albert Heijn klantenserviceBij klachten kun je bij de klantenservice van Albert Heijn terecht, zij helpen je verder en nemen je klacht in behandeling. Het is altijd vervelend om een ongemak mee te maken. Albert Heijn zal de klacht serieus nemen en helpt je verder in het proces van de klacht. Zo kunnen zij zichzelf tevens blijven verbeteren.

Vragen over online bestellingen bij Albert Heijn

Af en toe kan het onduidelijk zijn hoe er een bestelling geplaatst, betaald of afgerond moet worden. Zo kan het voorkomen dat de bestelling niet goed geplaatst is, te laat aankomt of zelfs niet wordt afgeleverd. Kortom, er kan vele vragen optreden bij online bestellingen. De klantenservice van Albert Heijn helpt je verder bij alle vragen.

Vragen over een Albert Heijn winkel

Albert Heijn winkels verschillen van elkaar, zo ook de openingstijden. Het kan soms verwarrend zijn wanneer een winkel open is en welke tijden hierbij horen. Ook andere vragen, zoals winkelkarretjes of rolstoeltoegankelijkheid kunnen het best gevraagd worden bij de klantenservice van Albert Heijn. Zij kennen de winkels van Albert Heijn en helpen je verder.

Albert Heijn spaar- of bonusacties

Albert Heijn heeft als winkel vaak leuke spaaracties, zoals pannen of bestek. Hoe deze punten gespaard worden, hoeveel je er nodig hebt en of er nog iets bijbetaald moet worden kan de klantenservice je vertellen. Ook bij bonusacties kunnen vragen ontstaan. De klantenservice van Albert Heijn helpt je verder.

Vragen over een bepaald product van Albert Heijn

Als je specifieke vragen hebt over een product van Albert Heijn kan de klantenservice je verder helpen. De medewerkers weten alles over de producten, waardoor jij een duidelijk antwoord krijgt op je vraag. Wil je bijvoorbeeld te weten komen of zij een product in het assortiment hebben? Neem dan contact op met Albert Heijn.

Het retourneren van een product

Bij Albert Heijn is het mogelijk om producten te retourneren, zolang het binnen de garantie valt. Bovendien is het handig om een bonnetje van het product te houden. Weet je niet precies hoe het werkt? De klantenservice van Albert Heijn neemt je mee in het proces van retour tot je geld terug.

Het contact met Albert Heijn

Er zijn meerdere manieren mogelijk om contact op te nemen met de supermarkt. Iedereen kan zo zelf bepalen wat voor soort contact hij/zij wilt hebben met Albert Heijn. Bellen naar hun telefoonnummer, een bericht via social media of chatten zijn manieren om contact op te nemen met de klantenservice van Albert Heijn.

Contact via het telefoonnummer van Albert Heijn

Wanneer je het fijn vindt om telefonisch contact op te nemen met Albert Heijn is dit mogelijk van acht uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds. Er kan van maandag tot en met zaterdag gebeld worden tussen deze openingstijden, op zondag is de klantenservice echter wel gesloten. Het telefoonnummer van Albert Heijn is 0800-0305. Als je belt met de klantenservice van Albert Heijn zijn de belkosten gratis. Bellen met de klantenservice geeft je meteen een duidelijker antwoord op jouw vraag. Hierdoor wordt je snel geholpen.

Chatten met de klantenservice van Albert Heijn

Er zijn mensen die het fijner vinden om chatcontact te hebben in plaats van te bellen. Een berichtje is snel gestuurd en je kan antwoorden op het moment dat het jou uitkomt, zo hoef je geen rekening te houden met de openingstijden van de klantenservice. Chatten met de klantenservice van Albert Heijn kan altijd. De chat is een digitale assistent die met vele dingen kan helpen, zoals bestellingen of klachten. Wanneer de chat robot geen antwoord heeft, stuurt hij je door naar een medewerker. Op deze manier word je altijd geholpen.

Contact met Albert Heijn via social media

Albert Heijn heeft meerdere social media platforms, zoals Instagram, Facebook en Whatsapp. Whatsapp wordt echter gebruikt als mogelijkheid om contact op te nemen met de klantenservice van Albert Heijn, zodat zij je kunnen helpen met vele dingen. Een bericht via Whatsapp kan je op elk moment sturen. Albert Heijn reageert zo snel mogelijk binnen de tijden dat zo open zijn. Vaak is dit al binnen één dag, waardoor je snel geholpen wordt.

Bij allerlei vragen kun je terecht bij de klantenservice van Albert Heijn. Bellen, chatten of appen is mogelijk! Reageer hieronder.

Meer:

7 gedachten over “AH klantenservice”

 1. Geachte medewerker/ster,
  Ik ben vaste klant van de AH supermarkt, Talingweg 169 in Apeldoorn. Daar stond nog t/m week 25, vandaag dus, een leuke Heineken 0% aanb. in mijn bonus-box. Afgelopen donderdag hebben we voor de zekerheid een corona-check gedaan, omdat we voor controle naar het zkh moesten. We hadden slechts lichte klachten en hadden toch corona! Mijn vraag is of deze aanbieding binnenkort nog een keer in mijn bonus-box geplaatst kan worden. Dat zou fijn zijn, want nu zondag, zelf bier gaan halen kan helaas dus niet!
  Met vriendelijke groet,
  Anne-Lies Bouwmeester

  Beantwoorden
 2. Waarom SEAwater uit de schappen?de kritiek op de verpakking is niet terecht. Zo ja wat doen dan al die pakjes frisdranken en vruchtensapjes, melk enz op de schappen? En wat te denken van alle bronwatertjes afkomstig uit sprookjesachtige bronnen, riviertjes enz. Ik vindt drinkwater uit onze Noordzee prima.De kartonverpakking is niet slechter te verwerken dan van de andere drankjes. Ik zou graag van u horen waar ik SEAWATER kan kopen. Bedankt voor de moeite

  Beantwoorden
 3. Graag zou ik en vele met mij een antwoord willen krijgen over de actie Kraskaarten, er zijn veel artikelen niet verkrijgbaar en wel juist de wat duurdere zoals Finish ultimate tabs voor vaatwasser,Ariel all-in-1 10 wasb,Perla koffie Lungo,Taco santa maria/fajita mix,wij zijn nu in 7 verschillenda filialen geweest en overal wordt gezegd deze producten worden niet geleverd U mag uw kaartje omruilen voor een ander kaartje ( met de prijs van 1 croissant ) dat scheelt nogal iets in prijs!!!!!!!!!!
  Waarom worden de gewonnen prijzen niet gecompenseerd met de zelfde waarde van het gewonnen artikel??????
  Dit is in deze tijd waar alles stukken duurder wordt voor iedereen een hele slechte actie en dan wordt er in de winkel gewoon gezegd U krijgt dit gratis, maar je moest toch eerst 10,- euro besteden voor je 1 kraskaartje kreeg ( is dit dan gratis??????)
  Graag zouden wij van U een antwoord hierover vernemen.
  Bijvoorbaat dank,

  Mevr.Venderbos

  Beantwoorden
 4. Deze week alle rode wijnen met 25% korting.
  Nou je komt van een koude kermis thuis.
  Dacht das mooi maar helaas sommige soorten zijn nieteens online te bestellen.
  Waaronder de chileense/Australiëse/ah huiswijnen.
  Reclame maken met iets wat er niet is.
  Nog gevraagd aan een medewerkster en dan zeggen ze er zijn genoeg andere soorten hahaha.
  Wat een TOP AANBIEDING

  Beantwoorden
 5. In de aanprijzing van de restaurantactie (De Beren) staat: “de keuze is reuze”.
  Grote onzin.
  De vegetariër kan “geitenkaaskroketjes en een heerlijk veganburger…” nemen.
  Daarmee is de vegetarische koek ook meteen op.

  Jammer, maar ik doe niet mee.

  Beantwoorden

Plaats een reactie