BCC klantenservice

De BCC is een groot begrip in Nederland. Denk je aan het aanschaffen van nieuwe elektronische apparaten, denk je al gauw aan de BBC. De BCC staat voor Bakker, Cash en Carry en is in 1945 opgericht door Herman Bakker te Amsterdam West. Het is van oorsprong dus een Nederlands bedrijf. Door de jaren heen is het onder andere onderdeel geweest van verschillende andere grote internationale ondernemingen maar sinds 2020 behoort de BCC wederom volledig aan een Nederlandse onderneming, namelijk de Mirage Retail Group. Dit was voorheen de Blokker Holding. Momenteel heeft de BCC 69 winkels in Nederland. In dit artikel lees je informatie over de klantenservice van BCC.

Klantenservice BCC

Wil je producten kopen bij de BCC kan dat via de winkel of online. Zowel in de winkel als online kun je een beroep doen op de klantenservice. Mocht je een vraag hebben omtrent een product, bestelling of misschien een klacht is het natuurlijk fijn dat je iemand spreekt die je kan helpen. Dit kan via de klantenservice. De klantenservice in de winkel is te bereiken via de officiële informatie balie. Deze fungeert als een klantenservice en in sommige filialen kun je hier ook pakketjes laten afleveren en ophalen die via de DHL worden bezorgd. Naast de fysieke klantenservice kun je ook een beroep doen op online opties. We zetten ze even voor je op een rijtje.

Telefonisch contact opnemen met de klantenservice van de BCC

Je kunt de klantenservice van de BCC 6 dagen per week telefonisch bereiken. Enkel op zondag is deze klantenservice telefonisch niet beschikbaar. Je kunt van maandag tot en met vrijdag bellen tussen 08.00 en 18.00 uur. Zaterdag kun je de klantenservice bereiken tussen 09.00 en 17.00 uur. De gemiddelde wachttijd die gehanteerd wordt is momenteel 5 minuten. Hou hier dus rekening mee.

  • Je kunt bellen op 020 334 88 88

BCC klantenservice

Via WhatsApp contact opnemen met de klantenservice van de BCC

Je kunt er ook voor kiezen om via WhatsApp contact op te nemen met de klantenservice. Hou er rekening mee dat je niet naar dit nummer kunt bellen en dat dit nummer enkel via WhatsApp gecontacteerd kan worden. Je kunt natuurlijk op elk moment van de dag een bericht sturen maar zult een reactie krijgen op de volgende tijden: Van maandag tot en met vrijdag kun je een reactie verwachten tussen 08.00 en 21.00 uur. Op zaterdag kun je een reactie verwachten tussen 09.00 en 17.00 uur. Wanneer je een bericht stuurt binnen deze bovengenoemde tijden wordt er gestreefd je binnen 3 uur te voorzien van een antwoord.

Per email de klantenservice van de BCC contacteren

Je kunt de klantenservice van de BCC ook per email contacteren. Dit kun je doen via een online vragenformulier. De desbetreffende link is als volgt:

Er wordt naar gestreefd elke mail binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Heb je nu dringende vragen die met wat meer urgentie behandeld moeten worden is het aan te raden de klantenservice via Whatsapp of telefonisch te contacteren.

De klantenservice berichten via Facebook of messenger

Je kunt er ook voor opteren om de klantenservice via social media te benaderen. Ook daar zijn verschillende opties in. De meeste gekozen optie is Facebook en/of Messenger. Op de Facebook pagina kun je er voor kiezen een privé bericht te sturen via de inbox of een bericht in de groep achter te laten. Deze is publiekelijk toegankelijk en zichtbaar voor alle leden. Je kunt ook voor de chat optie kiezen. Dit gaat via messenger en deze berichten zijn enkel zichtbaar voor jou en de medewerker van BCC. Je kunt de klantenservice via deze manier bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 21.00 uur. En op zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Er wordt naar gestreefd binnen 3 uur te reageren.

De klantenservice via Twitter bereiken.

Je kunt ook altijd een tweet sturen. Dit is een manier die niet veel gebruikt wordt omdat het niet de meest handige manier is, maar het kan wel wel. Ook hier geld dat je de klantenservice via deze manier kunt bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 21.00 uur. En op zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur.
Je mag binnen 3 uur een reactie verwachten wanneer je binnen de bovengenoemde tijd een tweet stuurt.

Chatten via de website

Je kan er ook voor kiezen om te chatten met een specialist. Deze is te bereiken binnen kantoortijden van maandag tot en met vrijdag. Dit doe je via de website

Mocht je er op geen van de bovenstaande manieren uitkomen, kun je ook altijd nog een brief sturen naar de BCC. Je kunt dit het beste aangetekend doen zodat je altijd een bewijsje achter de hand hebt dat je een brief verstuurd hebt. Je brief mag je richten naar het volgende adres:

  • BCC Elektro-speciaalzaken B.V.
    t.a.v. BCC Klantenservice
    Postbus 75513
    1118 ZN Schiphol

Overige vragen

Heb je toch nog overige vragen, adviseren we jou om eens een kijkje te nemen op de website en dat specifiek op deze pagina:

Hier kun je nog additionele informatie vinden omtrent onder andere klachten, retouren, reparaties en problemen die wellicht ontstaan zijn door het Corona virus. Het is een heel makkelijk online overzicht zodat je er zeker van bent dat je direct bij de juiste informatie terecht komt.

Meer:

Plaats een reactie