Leenbakker klantenservice

De eerste Leen Bakker woonwinkel opende haar deuren in 1953 in Rotterdam. Sindsdien is het bedrijf flink gegroeid, want vandaag de dag kun je in zo’n 170 filialen in Nederland en België shoppen. Veel winkels van Leen Bakker bevinden zich op industrieterreinen, maar je komt ook geregeld filialen op woonboulevards tegen. Naast het grote aantal fysieke winkels beschikt het bedrijf ook over een eigen webshop, waar je een groot deel van het winkelassortiment online kunt kopen. Lees hier meer informatie over de klantenservice van Leenbakker.

Contact met de klantenservice van Leenbakker opnemen?

Zie je in de webshop of reclamefolder van Leen Bakker een product staan waarover je eerst meer te weten wilt komen, voordat je definitief besluit om het te kopen, dan kun je bij de klantenservice van dit bedrijf terecht voor aanvullende informatie en advies. Ook als je een online bestelling in de webshop van Leen Bakker hebt geplaatst en daar een statusupdate van wenst te ontvangen ben je bij de medewerkers van de klantenservice aan het juiste adres. Wil je iets retourneren? Het Leen Bakker klantenserviceteam vertelt je graag precies hoe je dat het beste aan kunt pakken. Natuurlijk kun je ook met de medewerkers van de klantenservice contact opnemen als je een klacht hebt over een product of de dienstverlening van Leen Bakker.

Telefoonnummer

De medewerkers van de klantenservice van Leen Bakker zitten zes dagen per week voor je klaar om telefonisch je vragen te beantwoorden. Van maandag tot en met vrijdag zijn ze bereikbaar van 9 uur ’s morgens tot 6 uur ’s avonds en op zaterdag van 9 uur ’s morgens tot 5 uur ’s middags. Op zon- en feestdagen is er niemand op de klantenservice van Leen Bakker aanwezig om telefoontjes aan te nemen. Om telefonisch contact te maken met een van de klantenservicemedewerkers bel je naar telefoonnummer 088 – 78 60 200. Voor gesprekken naar dit nummer worden de gebruikelijke belkosten bij je in rekening gebracht. Gaat je vraag niet over een online geplaatste bestelling, dan zou je bij wijze van alternatief – tijdens openingstijden – ook telefonisch contact op kunnen nemen met een Leen Bakker-filiaal bij je in de buurt.

E-mail

Wil je rechtstreeks een e-mail naar de medewerkers van de klantenservice van Leen Bakker sturen, dan gebruik je daarvoor het volgende mailadres: info@leenbakker.nl. De woonwinkel geeft je ook de mogelijkheid om schriftelijk te reageren via een online contactformulier op haar website. Dit is de directe link naar dat formulier: https://www.leenbakker.nl/contactform. Deze contactmethode is overigens niet bepaald geschikt voor het stellen van spoedeisende vragen. Het kan namelijk tot twee weken duren voordat je een response terugkrijgt.

Social media

Voor wat betreft social media kom je Leen Bakker op alle toonaangevende platforms tegen. Het leuke is dat elk platform z’n eigen unieke content heeft. Zo zet de woonwinkel Facebook met name puur voor promotionele doeleinden in, terwijl op het Twitter-kanaal van Leen Bakkker veel publiek gestelde vragen over het bedrijf worden beantwoord. Overigens kun je zowel via Facebook als via Twitter een privébericht naar de medewerkers van de klantenservice van Leen Bakker sturen. Het team dat verantwoordelijk is voor het beantwoorden van deze berichten streeft ernaar om daar binnen 48 uur op te reageren. Naast Facebook en Twitter tref je Leen Bakker ook op Pinterest en Instagram aan. Via deze twee platformen vind je lekker veel beeldmateriaal, dat je voor inspiratiedoeleinden kunt benutten. Uiteraard spelen de producten die je bij Leen Bakker kunt kopen een hoofdrol in alle getoonde foto’s en video’s. Tot slot alle directe social media links van Leen Bakker op een rijtje: Facebook (https://www.facebook.com/leenbakker), Twitter (https://twitter.com/leenbakker), Pinterest (https://nl.pinterest.com/leenbakker/) en Instagram (https://www.instagram.com/leenbakker/).

Retour

Ongeacht of je nu iets online of in een fysieke winkel van Leen Bakker koopt, in alle gevallen geldt een zichttermijn van 30 dagen bij online aankopen bij verkooppartners en maar liefst 100 dagen op alles uit het eigen assortiment van deze woonwinkel. Wil je je aankoop retourneren, dan zijn daarvoor een aantal verschillende mogelijkheden beschikbaar. Bij producten die je in een Leen Bakker-filiaal hebt gekocht is het de bedoeling dat je deze daar ook weer terugbrengt. Gaat het om een online aankoop, dan heb je de keus tussen terugbrengen naar een Leen Bakker-filiaal of het product via de post of een ophaaldienst retourneren. Uitzondering hierop zijjn de producten van zogenoemde verkooppartners, die ook via de website van Leen Bakker worden aangeboden. Die kunnen alleen per post of via een ophaaldienst worden teruggestuurd. Tenzij je er een gegronde klacht over hebt, worden retouren van producten die speciaal voor je op maat zijn gemaakt niet geaccepteerd.

Klacht

Ben je niet tevreden over een product of de dienstverlening van Leen Bakker, dan is het begrijpelijk dat je daarover een klacht in wilt dienen. Betreft het een aankoop in een van de filialen, dan is het het verstandigst om eerst daar verhaal te halen. Je kunt natuurlijk ook telefonisch of schriftelijk contact opnemen met de klantenservice van Leen Bakker. Vind je dat je klacht niet goed wordt opgelost, dan zou je kunnen overwegen om per reguliere post een klachtenbrief naar het bedrijf te sturen. Het adres daarvoor is: Leen Bakker, Karperweg 3, 4941 SH Raamsdonksveer. Leidt ook die actie niet tot een tevredenstellend resultaat, dan kun je besluiten om de hulp van een onafhankelijke geschillencommissie in tte roepen. Betreft je klacht een aankoop in een fysiek Leen Bakker-filiaal, dan ben je bij deze geschillencommissie aan het juiste adres: https://www.degeschillencommissie.nl/over-ons/commissies/wonen/. Gaat het om een aankoop uit de webshop van Leen Bakker, dan moet je hier zijn: https://www.degeschillencommissie.nl/over-ons/commissies/thuiswinkel/.

Chat

Leen Bakker maakt geen gebruik van een chat om in contact te kunnen komen met de medewerkers van haar klantenservice.

Plaats een reactie