Wehkamp klantenservice

Wehkamp is een Nederland bedrijf dat dienst doet als postorderbedrijf en online warenhuis. De Wehkamp is al jaren een vertrouwde partner voor veel Nederlanders voor het aanschaffen van kleding, accessoires en meer. Wehkamp is sinds enkele jaren in handen van de Britse private equity firma Apax. Wehkamp heeft een moderne klantenservice die al begint bij het bezoek aan de website. Daar heb je direct de mogelijkheid om contact te zoeken via de Chatbot van Wehkamp. Deze chatbot kan je helpen de juiste vorm van klantenservice te vinden, maar kan ook normale vragen beantwoorden, bijvoorbeeld bij je zoektocht naar kleding.

Telefonisch contact met de klantenservice van Wehkamp

Veel mensen nemen graag contact op met een klantenservice via de telefoon. Ook de Wehkamp is telefonisch bereikbaar voor vragen, klachten of opmerkingen.
Tussen 08:00 en 21:00 is de Wehkamp bereikbaar via 038 – 845 45 45.
Voor dit nummer betaal je jouw lokaal tarief. Heb je een vraag over een product? Zorg dan dat je de pakbon of bestelnummer bij de hand hebt. Zo kan de Wehkamp klantenservice je het snelst helpen.

FAQ

Wehkamp heeft een zeer uitgebreide FAQ (Frequently Asked Questions) sectie op de website. Daarbij staan de meest gestelde vragen per onderwerp (Bestellen, bezorgen, retourneren, etc.) Per onderwerp en vraag krijg je vervolgens een duidelijk antwoord dat jou verder kan helpen. Daardoor kun je voor de meest vragen een antwoord krijgen zonder dat je eerst contact op hoeft te nemen met de klantenservice. Je kunt de Frequently Asked Questions gemakkelijk vinden via https://www.wehkamp.nl/klantenservice/. Scroll een stukje naar beneden om de diverse onderwerpen te vinden.

Social Media en Wehkamp

Wehkamp is ook bereikbaar via Social Media. Hierbij kun je zelf een berichtje sturen aan een van deze kanalen. Wehkamp is bereikbaar via Facebook en Twitter. Daarbij kun je direct een berichtje (prive berichtje) sturen. Zorg dat je nooit persoonlijke informatie via Social Media stuurt zonder dat hierom gevraagd is.

Snel even

Een van de krachten van de Wehkamp is dat ze een ‘snel even’ functie hebben die je via jouw account kunt bij Wehkamp kunt volgen. Hierbij heb je snelle toegang tot vragen, het veranderen van je gegevens of het regelen van je retour. Zo heb je direct toegang op de meest belangrijke vragen die je eventueel hebt. Ook kun je via dit platform direct de meest belangrijke acties uitvoeren.

Wehkamp volgen op Social Media of via de app

Je kunt Wehkamp bereiken via de Social Media kanalen die je eerder in dit artikel werden benoemt. Echter kun je Wehkamp ook volgen via andere platformen. Onder andere via Instagram en Pinterest. Ook heeft de Wehkamp een eigen handige app.

  • Het Instagram van Wehkamp is: https://www.instagram.com/wehkamp/?hl=en
  • Het Pinterest van Wehkamp is: https://nl.pinterest.com/wehkampnl/

De app van de Wehkamp kun je via Google Play of de App Store downloaden via:

  • Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.wehkamp.shop
  • App Store: https://itunes.apple.com/nl/app/wehkamp-shopping-service/id610418370

Plaats een reactie